Over Frans de Blocq

Frans de Blocq (1951) is een loopbaancoach uit Deventer. Zijn bedrijf, De Blocq Talent Management, is gevestigd in het Centrum voor Menskracht. Hij is aangesloten bij samenwerkingsverband CHOICE en bij beroepsvereniging NOLOC. Hij was NMI-mediator maar inmiddels is zijn inschrijving (pdf) verlopen.

Frans de Blocq heeft zeer geruime werkervaring als interim-manager, projectmanager, coach en mediator. Hij heeft 21 jaar gewerkt in Afrika, het Midden-Oosten, Zuid-Oost-Azië en Midden-Amerika.

Frans de Blocq beweert op zijn website dat hij jarenlange ervaring heeft in het deskundig begeleiden van onder meer hoogbegaafden, cliënten met ADHD, ex-gedetineerden en startende ondernemers. Frans de Blocq is in 2009 van start gegaan met zijn loopbaanbureau.

Inmiddels mag hij geen trajecten meer uitvoeren voor het UWV. Ook voor de gemeente voert hij geen trajecten meer uit. Dat betekent dat hij in ieder geval geen gemeenschapsgeld meer verspilt, maar bedrijven en particulieren kunnen nog steeds de dupe worden van zijn praktijken.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s